Stickklubben träffades i torsdags på Hagabions café. Vi var ca 7-8 personer som satt och åt, drack vin eller kaffe och stickade (och virkade och krokade faktiskt) tillsammans. Efter ett tag när de som åt hade ätit klart men flera personer hade dryck kvar kom det en kille från personalen och bad just vårt sällskap att lämna bordet då det var folk som väntade på sittplats. Inte så konstigt om det var fler bord som blev ombedda, men det var det inte. Det var bara vi. Tråkigt. Strax innan hade de sänkt belysningen och frågan är om inte det var ett första försök att få oss att gå.
Nu var detta inte det bästa stället att vara på ändå, då det var mycket sorl som gjorde det svårt att prata med varandra, men det tråkiga bemötandet från personalen gör att vi inte kommer ha fler träffar med Stickklubben på Hagabions café.